Home NL

De volledige supply chain onder één dak

Als zonen van biologische boeren zijn wij opgegroeid met biologische landbouw. We hebben de passie voor biologisch telen naar een volgend niveau getild en samen zijn we “WeGrowOrganic” gestart. Bij “WeGrowOrganic” telen, verpakken en distribueren wij biologische vollegrondsgroenten uit eigen teelt. Dagelijks vers verpakt, direct geleverd naar onze afnemers in Europa. WeGrowOrganic, maar groeien graag samen met u!

  Telen

Sinds 2001 telen wij biologische vollegrondsgroenten, zoals aardappelen, rode en gele uien, rode bieten, wortelen en diverse groenten zoals spinazie, bonen en groene erwten op een areaal van 250 hectare. Door samenwerking met collega’s bieden wij een gevarieerd biologisch assortiment met korte lijnen.

 Verpakken

Onze biologische groenten worden direct na de oogst gesorteerd en verpakt in ons moderne verpakkingsstation welke is uitgerust met geavanceerde sorteer- en verpakkingslijnen. Alles in eigen hand, efficiënt, snel en betrouwbaar! Wij verpakken de producten geheel naar wens van de eindafnemer.

 

 Distribueren

Wij hebben dagelijks contact met onze klanten voor een goed advies en snelle service. Onze biologische productkennis in combinatie met minimale doorlooptijden tussen opslag en verwerking garandeert optimale productkwaliteit.

 

Wouter Snippe

Mijn boerderij staat in Zeewolde, gelegen in het hart van de Nederlandse biologische groenteteelt in de provincie Flevoland. Sinds 2001 teel ik biologische gewassen op ongeveer 3 meter onder zeeniveau. Door de vruchtbare zeeklei is dit gebied uitermate geschikt om producten op natuurlijke wijze te telen. In drogere periodes is er altijd voldoende water aanwezig om de gewassen te laten groeien.

Producten

Op de boerderij telen we gele en rode uien, aardappelen, bonen, erwten, spelt, bieten en wortelen. Elk jaar wisselen de gewassen hun plek op het veld om een gezonde bodem te behouden. We kiezen bewust voor sterke rassen die bestand zijn tegen bepaalde ziekten.

Groene energie

Naast een windmolen waarmee we onze eigen groene energie genereren, maken we ook gebruik van zonnepanelen die zich op de daken van onze schuren bevinden. Op deze manier streven we naar een duurzame en hoogwaardige productie van verse biologische producten, voor nu en de generaties na ons.

Thijs Geerse

Mijn boerderij staat naast de boerderij van Wouter. In 2001 is mijn vader samen met de familie Snippe omgeschakeld naar biologische landbouw. Na een masterstudie Agrotechnology in Wageningen heb ik besloten om in te stappen in het familiebedrijf. In 2013 heb ik mijn vader opgevolgd en werd ik de vierde generatie boer en de tweede generatie biologische boer in de familie.

Producten

Ik teel rode bieten, uien, aardappelen, groene erwten, spinazie, wortelen en tarwe. Om een gezonde rotatie te houden wissel ik land, voer en mest uit met een biologische melkveehouder. Naast de boerderij ben ik gespecialiseerd in het zaaien en mechanisch wieden voor biologische collega’s in Flevoland, omdat samenwerken de meeste waarde creëert voor alle betrokkenen.

6 days ago
#abouttoday Happy to get started in the fields with our #organic #onions New season its a GO! Making sure we can supply you year round with our WeGrowOrganic products #supplychain #straigthfromthefarm #Letsgrowtogether https://t.co/dFI7MNcEeM WeGrowOrganic photo